BALTOJO VYNO ACTAS
Rūgštingumas: 6%

Baltojo vyno acto sudėtis
Gaminamas rauginant baltojo vynuogių vyno žaliavą acto rūgšties bakterijomis. Vyno acte yra nemažai žmogaus organizmui reikalingų vitaminų, mineralų ir rūgščių. Jis pasižymi aiškiai juntamu vyno aromatu ir puikiomis skoninėmis savybėmis, todėl plačiai naudojamas maisto gamyboje. Tinkamas vartoti iki savaiminio susidrumstimo. Galimas nedidelis vyno actui būdingų nuosėdų kiekis.

Rūgštingumas:
6%

Talpos:
0,4 / 0,5l / 1l / 5l

Skiedimas:
Su vandeniu santykiu 1:1.

Laikymo sąlygos:
0 °C - +25 °C temperatūroje.
Baltojo vyno acto panaudojimas
Padažams
Paukštienos patiekalams
Salotoms gardinti
Jūros gėrybėms