logo

BALTOJO VYNO ACTAS

Rūgštingumas: 6%

BALTOJO VYNO ACTAS

Baltojo vyno acto sudėtis

Gaminamas rauginant baltojo vynuogių vyno žaliavą acto rūgšties bakterijomis. Vyno acte yra nemažai žmogaus organizmui reikalingų vitaminų, mineralų ir rūgščių. Jis pasižymi aiškiai juntamu vyno aromatu ir puikiomis skoninėmis savybėmis, todėl plačiai naudojamas maisto gamyboje. Tinkamas vartoti iki savaiminio susidrumstimo. Galimas nedidelis vyno actui būdingų nuosėdų kiekis.

skystis

Rūgštingumas:

6%

butelis

Talpos:

0,4 / 0,5l / 1l / 5l

vanduo

Skiedimas:

Su vandeniu santykiu 1:1.

termometras

Laikymo sąlygos:

0 °C - +25 °C temperatūroje.

Baltojo vyno acto panaudojimas

Padažams

Paukštienos patiekalams

Salotoms gardinti

Jūros gėrybėms

Share by: