logo

SPIRITO ACTAS

Rūgštingumas: 9%

SPIRITO ACTAS

Spirito acto sudėtis

Tai biologiniu būdu pagamintas actas, kuris be acto rūgšties dar turi kvapiųjų ir mineralinių maisto medžiagų, kurios susiformuoja fermentacijos metu ir suteikia produktui išskirtinį skonį bei aromatą. Jis plačiai naudojamas kaip prieskonis ar pagardas daugeliui patiekalų, jo dedama į padažus ir marinatus, žuvies ir mėsos patiekalus, salotoms pagardinti, daržovėms konservuoti, o taip pat buityje. Gaminamas rauginant etilo alkoholį acto rūgšties bakterijomis. Galimas nedidelis spirito actui būdingų nuosėdų kiekis.


skystis

Rūgštingumas:

9%

butelis

Talpos:

0,4l / 0,5l / 1l.

Skiedimas:

Su vandeniu santykiu 1:2.

termometras

Laikymo sąlygos:

0 °C - +25 °C temperatūroje.

Spirito acto panaudojimas

Padažams ir marinavimui

Žuvies ir mėsos patiekalams

Salotoms gardinti

Daržovėms konservuoti

Share by: