Rūgštingumas: 9%
Tai biologiniu būdu pagamintas actas, kuris be acto rūgšties dar turi kvapiųjų ir mineralinių maisto medžiagų, kurios susiformuoja fermentacijos metu ir suteikia produktui išskirtinį skonį bei aromatą. Jis plačiai naudojamas kaip prieskonis ar pagardas daugeliui patiekalų, jo dedama į padažus ir marinatus, žuvies ir mėsos patiekalus, salotoms pagardinti, daržovėms konservuoti, o taip pat buityje. Gaminamas rauginant etilo alkoholį acto rūgšties bakterijomis. Galimas nedidelis spirito actui būdingų nuosėdų kiekis.
Rūgštingumas:
9%
Talpos:
0,4l / 0,5l / 1l.
Skiedimas:
Su vandeniu santykiu 1:2.
Laikymo sąlygos:
0 °C - +25 °C temperatūroje.
Padažams ir marinavimui
Žuvies ir mėsos patiekalams
Salotoms gardinti
Daržovėms konservuoti
Visos teisės saugomos | Actas, AB | Privatumo politika