Vaisių ir uogų skonio sirupai
Iš gliukozės – fruktozės sirupo

Vaisių ir uogų skonio sirupų sudėtis
Apelsinų ir vyšnių skonio sirupai „Aqua vivo“ su gliukozės-fruktozės sirupu. Sudėtis: geriamasis vanduo, gliukozės-fruktozės sirupas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, natūralių sulčių koncentratas. Tinkamumo laikas: 365 dienos. Laikyti nuo 0 °C iki +25 °C temperatūroje.

Talpos:
1l / 2l

Skiedimas:
Su vandeniu santykiu 1:10

Tinkamumo laikas:
1 metai

Laikymo sąlygos:
0 °C - +25 °C temperatūroje.
Vaisių ir uogų skonio sirupų panaudojimas
Kokteiliams ir limonadams gaminti
Pyragams, tortams, desertams gardinti
Blynams, vafliams gardinti
Ledų kokteiliams gardinti