logo

Vaisių ir uogų skonio sirupai

Iš gliukozės – fruktozės sirupo

Vaisių ir uogų skonio sirupai

Vaisių ir uogų skonio sirupų sudėtis

Apelsinų ir vyšnių skonio sirupai „Aqua vivo“ su gliukozės-fruktozės sirupu. Sudėtis: geriamasis vanduo, gliukozės-fruktozės sirupas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, natūralių sulčių koncentratas. Tinkamumo laikas: 365 dienos. Laikyti nuo 0 °C iki +25 °C temperatūroje.

butelis

Talpos:

1l / 2l

vanduo

Skiedimas:

Su vandeniu santykiu 1:10

laikrodis

Tinkamumo laikas:

1 metai

termometras

Laikymo sąlygos:

0 °C - +25 °C temperatūroje.

Vaisių ir uogų skonio sirupų panaudojimas

Kokteiliams ir limonadams gaminti

Pyragams, tortams, desertams gardinti

Blynams, vafliams gardinti

Ledų kokteiliams gardinti

Share by: