padažas su balzaminiu actu
Gurmaniškas ir prabangus skonis
Padažo su balzaminiu actu sudėtis
Kreminis padažas su balzaminiu actu suteiks patiekalams gurmanišką ir prabangų skonį! Charakteringas virintos vynuogių misos aromatas puikiai tinka gardinti mėsos, paukštienos, makaronų patiekalus bei desertus.
Sudedamosios dalys: virinta vynuogių misa, balzaminis actas (vyno actas 62%, virinta vynuogių misa, dažiklis – karamelizuotas sirupas), modifikuotas krakmolas. Sudėtyje yra sulfitų.

Talpos:
300ml / 560ml

Laikymo sąlygos:
0 °C - +25 °C temperatūroje.
Padažo su balzaminiu actu panaudojimas
Makaronų patiekalams gardinti
Žuvies, mėsos gardinimui
Salotoms, užkandžiams gardinti
Sūriui, omletui, desertams gardinti