Balzaminis actas
Rūgštingumas: 6%

Balzaminio acto sudėtis
Balzaminis vyno actas - tai unikalus actas, gaminamas natūralios fermentacijos būdu iš baltojo vyno acto ir virintos vynuogių misos. Šis actas turi išskirtinai turtingą, kupiną švelnumo, lengvai saldžiarūgštį skonį ir kvapą. Balzaminis actas - tai puikus priedas pagardinti salotas, sriubas, žuvies bei mėsos marinatus. Jis suteikia naujų skonio atspalvių sūriui, omletui, desertams.

Rūgštingumas:
6%

Talpos:
250ml / 275ml / 0,5l

Laikymo sąlygos:
0 °C - +25 °C temperatūroje.
Balzaminio acto panaudojimas
Sriuboms gardinti
Žuvies, mėsos marinavimui
Salotoms, užkandžiams gardinti
Sūriui, omletui, desertams gardinti