logo

Balzaminis actas

Rūgštingumas: 6%

Balzaminis actas

Balzaminio acto sudėtis

Balzaminis vyno actas - tai unikalus actas, gaminamas natūralios fermentacijos būdu iš baltojo vyno acto ir virintos vynuogių misos. Šis actas turi išskirtinai turtingą, kupiną švelnumo, lengvai saldžiarūgštį skonį ir kvapą. Balzaminis actas - tai puikus priedas pagardinti salotas, sriubas, žuvies bei mėsos marinatus. Jis suteikia naujų skonio atspalvių sūriui, omletui, desertams.

skystis

Rūgštingumas:

6%

butelis

Talpos:

250ml / 275ml / 0,5l

temperatura

Laikymo sąlygos:

0 °C - +25 °C temperatūroje.

Balzaminio acto panaudojimas

Sriuboms gardinti

Žuvies, mėsos marinavimui

Salotoms, užkandžiams gardinti

Sūriui, omletui, desertams gardinti

Share by: