MARINATAS
Rūgštingumas: 3%

Marinato sudėtis
Rūgštingumas 3%. Sudedamosios dalys: minkštintas geriamasis vanduo, spirito actas, gliukozės – fruktozės sirupas, druska, prieskonių (pipirų, peletrūno, česnakų, svogūnų, krapų, baziliko, lauro lapų) ekstraktas, dažiklis E150c. Galimas nedidelis nuosėdų kiekis. Marinatas vartojamas kaip prieskonis daržovių salotoms, padažams, marinuoti mėsą, paukštieną, žuvį, grybų ir daržovių konservavimui. Jis suteikia produktams puikų aromatą ir skonį.

Rūgštingumas:
3%

Talpos:
0,5l / 1l

Skiedimas:
Su vandeniu santykiu 1:1.

Laikymo sąlygos:
0 °C - +25 °C temperatūroje.
Marinato panaudojimas
Padažams
Žuvies, mėsos marinavimui
Salotoms gardinti
Grybų ir daržovių konservavimui