logo

MARINATAS

Rūgštingumas: 3%

MARINATAS

Marinato sudėtis

Rūgštingumas 3%. Sudedamosios dalys: minkštintas geriamasis vanduo, spirito actas, gliukozės – fruktozės sirupas, druska, prieskonių (pipirų, peletrūno, česnakų, svogūnų, krapų, baziliko, lauro lapų) ekstraktas, dažiklis E150c. Galimas nedidelis nuosėdų kiekis. Marinatas vartojamas kaip prieskonis daržovių salotoms, padažams, marinuoti mėsą, paukštieną, žuvį, grybų ir daržovių konservavimui. Jis suteikia produktams puikų aromatą ir skonį.

skystis

Rūgštingumas:

3%

butelis

Talpos:

0,5l / 1l

vanduo

Skiedimas:

Su vandeniu santykiu 1:1.

termometras

Laikymo sąlygos:

0 °C - +25 °C temperatūroje.

Marinato panaudojimas

Padažams

Žuvies, mėsos marinavimui

Salotoms gardinti

Grybų ir daržovių konservavimui

Share by: